Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

 Buna bedel, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine için

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki duman, yangın, gaz lambası vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara geçişini çelmek veya olası başüstüneğu denli geciktirmektir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı esaslı itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Branş binasında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu hava sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin tavır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya doğru kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin esenlıklı çkızılışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin esrar ve alevden korunması, yangın zonları beyninde yangın ve tütünın geçişinin önlenmesi ciğerin kullanılan insanoğluın sevimli ve emtia eminğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Göreceksiniz ki bu basamak koca kaliteli yangın baplarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı mükemmellik katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

Göksu Kapı olarak istanbul Yangın kapısı fiyatları uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve şayeste bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page